top of page

Meditatieve Yin yoga voor diepe rust

Screenshot 2023-09-18 at 08.50.21.png

We don't use the body to get into a pose, we use the pose to get into the body.

Als je op zoek bent naar een manier om de hectiek van het moderne leven achter je te laten en diepe verbinding te vinden met jezelf, dan ben je in deze sessie op de juiste plek. Yin Yoga helpt je de nodige tijd en ruimte te creëren voor jezelf om een diepe ontspanning te ervaren. Je respecteert daarbij je eigen grenzen en hoeft niets actiefs te doen. Net door niets te doen kunnen lichaam en geest herstellen en opladen.

Wat is Yin Yoga?

Yin Yoga is een zachte, herstellende vorm van yoga die zich richt op het rekken van diepe bindweefsels en het openen van je lichaam. In onze Yin Yoga-sessies omarmen we langzame, rustige houdingen die je in staat stellen spanning en stress los te laten. Dit is jouw tijd om te vertragen, te ademen en te voelen.

De Kracht van Meditatie

Yin Yoga wordt nog krachtiger als het wordt gecombineerd met meditatie. We starten de sessie met een meditatie om je aandacht op je lichaam te richten. Tijdens de poses krijg je een kans om telkens je focus afdwaalt je aandacht terug naar je lichaam te brengen. Dit is de oefening en beweging die we telkens opnieuw maken.

Wat moet je kunnen voor yin yoga? 

Bij Yin Yoga hoef je niets te kunnen, behalve leren bewust ademen en voelen. Iedereen vindt zijn of haar eigen weg in de houdingen en zoekt zijn of haar unieke grenzen op. Het draait niet om perfectie, maar om het luisteren naar je lichaam en het vinden van jouw meest comfortabele en helende positie. In de sessies moedig ik je aan om mild te zijn voor jezelf en jezelf de vrijheid te geven om te verkennen, te ontspannen en te groeien op je eigen tempo.

Waarom yin yoga bij onderstroom?

  • Persoonlijke aandacht: de sessies zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw behoeften en niveau, of je nu een beginner bent of meer ervaren in yoga en meditatie.

  • Stressvermindering: ontsnap aan de stress van het dagelijkse leven en ervaar de helende kracht van ontspanning.

  • Innerlijke balans: vind harmonie in je lichaam en je hoofd door je focus juist te zetten.

  • Deskundige begeleiding: je wordt begeleid door een ervaren instructeur die de didactische principes toepast en je ondersteunt met kennis van het menselijk lichaam.

  • Familiale sfeer: de sessies vinden plaats in kleine groepen (maximum 6).

Wanneer is de yin yoga?

Vanaf november elke dinsdag van 19u30-20u30 in Londerzeel (Steenhuffel).

Wat moet je meebrengen?

Matje, kussen en dekentje zijn aanwezig. Doe warme kledij aan want je koelt af tijdens de sessie. 

Wat is de prijs? 

Per sessie betaal je 13euro (ter plaatse te betalen)

Ben je onverwachts verhinderd?

Ook dat kan gebeuren. Laat het mij dan zo snel mogelijk weten op 0486 063926 met een bericht of whatsapp.

Klaar om de reis naar innerlijke rust te beginnen? Neem contact op om je plek vandaag nog te reserveren en geef jezelf de gift van welzijn en ontspanning. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen op de mat. 

Heike

IMG_6752.JPG
bottom of page