top of page

Vrouwencirkels

374512009_7494985747184471_1683387403587

Tijdens een vrouwencirkel verkennen we jouw eigen unieke pad in verbondenheid met andere vrouwen. Wat leeft in jou? Welke innerlijke overtuigingen neem je onbewust al dan niet met je mee? Wat is jouw plek? Hoe is het om zonder oordeel naar jezelf te kijken? Hoe is het om helemaal je prachtige zelf te zijn?...

We gebruiken meditatie, rituelen, bewegingen, ademwerk en alles wat nodig is om je reis te verinnerlijken.

Om de intimiteit van deze cirkel te waarborgen is er plaats voor 6 dames.

Wanneer zijn de vrouwencirkels?

Op volgende maandagen van 19u - 21u30 in Londerzeel (Steenhuffel)

  • 9 okt -13nov - 11dec 2023

  • 22 jan -26 feb - 25 ma - 22 apr - 27 mei 2024

Je kan kiezen om er een mee te doen, meerdere of allemaal. 

Waarom vrouwencirkels bij 'Onderstroom'?

​Deze vrouwencirkels geven je een moment voor jezelf, om even los te komen van dagelijkse beslommeringen, werk, gezin en alle verantwoordelijkheden waar je als vrouw mee te maken hebt. Deze vrouwencirkels nodigen je uit om stil te staan bij jouw fysiek, mentaal en emotioneel welzijn. Om jezelf (nog meer) te leren kennen.

De cirkels hebben de intentie om je handvatten te geven om je emoties te (h)erkennen en begrijpen welke acties die daaruit voortvloeien. Dit doen we door je aandacht van buiten naar binnen te keren. Door je aandacht te richten op de innerlijke stilte die er altijd al van nature is.  

Wat breng je mee?

Er zijn meditatie kussens voorzien om op te zitten. Zit jij liever op je eigen kussen voel je vrij om die mee te nemen. Een dekentje kan je meenemen als je graag warm blijft. Een schriftje en pen als je graag dingen noteert.  

Wat is de prijs? 

Voor een vrouwencirkel betaal je 25euro (ter plaatse te betalen).

Ben je te laat? 

Dat kan altijd gebeuren. Moest het zijn dat je te laat bent dan kan je altijd nog in stilte binnen komen. Maak dan zo weinig mogelijk lawaai om de anderen niet te storen en voeg je bij de meditatie die dan bezig zal zijn. Neem de nodige tijd om te landen.  

Ben je onverwachts verhinderd?

Ook dat kan gebeuren. Laat het mij dan zo snel mogelijk weten op 0486 063926 met een bericht of whatsapp.

Heike

IMG_6516.jpeg

Een kring van kracht waar kwetsbaarheid een plek heeft. 

bottom of page